Men's Jeans Destination

Men's Jeans Destination

Gezien op straat: Get shorty

Echte trends worden op straat geboren. Net als subculturen en underground hits. Daarom nemen we jullie mee naar de beste trends in denim, gedragen op straat. En omdat we met beide benen in de zomer staan, zijn dit de beste short-looks: get shorty!

De must-have deze zomer: het shirt met korte mouwen. Mooie materialen, relaxte fits en geweldige prints (zoals de Doby Palm van CHASIN’). Want in de zomer mag je best een stapje verder – vinden we! En wie zegt dat zwart niet kan met mooi weer? Combineer met een mooie, toned down zwarte short én zwarte Vans. De perfecte zomerlook? Close!

Er is altijd een overtreffende trap. Dus je hebt je shirt korte mouwen? Check. Draag ‘m open en er gaat een wereld voor je open. Ook hier gaan we voor een mooie understated zwarte short – denim of chino graag. Afmaken met de juiste sneakers, zoals de Old Skool Low van Vans. Eastpack zorgt voor de ultieme tas, die niet alleen praktisch is, maar er ook geweldig uitziet.

Hij kon niet ontbreken: een mooie denim short. CHASIN’ heeft zijn iconische EGO ook dit seizoen weer uitgebracht in premium stretch jeans, in geweldige wassingen. En omdat die zomers best eens grillig kunnen zijn, is het tof om een sweater op je short te dragen. Afmaken met een paar Birkenstock’s, graag! Vooral in het zwart zijn dit echte eyecatchers.


Menu Home Cart Winkels