Men's Jeans Destination

Men's Jeans Destination

Gezien op straat

Onze Jeans Specialisten zijn geïnspireerd door de mooiste outfits gezien op straat, online en op de socials. En dat delen we graag met je! Geweldige combinaties, de mooiste denims en perfecte details. Om het je helemaal gemakkelijk te maken, voorzien we je van Score stijladvies om deze outfits zelf te  creëren. It’s time to Score!

Eén van de trends dit najaar is de coltrui. Een style die je heel gemakkelijk zowel casual kunt dragen, als formal. De CHASIN’ Leonard is onze keuze, met een mooie fit en verkrijgbaar in 4 kleuren. Door hem te combineren met een broek in dezelfde tint, creëer je een te gekke outfit. Maak ‘m compleet met de juiste sokken en een beanie.

Zonder twijfel één van onze favoriete outfits dit najaar. De basis is denim. Met een mooie, uitgewerkte jeans (de Replay Anbass is een juweel!) en een klassiek worker jack creëer je een prachtige, gelaagde outfit. Een trui met een grove structuur sluit hier naadloos bij aan. Een setje boxers en je outfit is helemaal compleet!

Shop de look

De perfecte combi tussen casual en formal. De Signal Wool van CHASIN’ is een schitterende trenchcoat, gemaakt van premium wol. Combineer met een geruit overshirt, zoals de Stark.L Stone, met geïntegreerde capuchon. Last but not least: de denim. Deze outfit vraagt om een mooie, donkere denim. De Riser Black Night is een geweldige slim fit van Cast Iron, met een hele mooie donkere wassing. Hij is gemaakt van Italiaans Candiani denim.

Shop de look


All about denim

Van de eerste jeans tot aan innovatie. De geschiedenis van denim in vogelvlucht.

Jeans fits

De beste jeansfits voor geselecteerd: superstrak tot een rechte, comfortabele pasvorm.
 

Innovatie

Een van de belangrijkste innovaties in denim is sustainability of duurzaamheid.

Menu Home Cart Winkels