Men's Jeans Destination

Men's Jeans Destination

De jeans van nu De jeans van nu
Onze Jeans Specialisten hebben de echte iconen geselecteerd van premium jeansmerken. Styles die jarenlang geperfectioneerd zijn, voorzien van de allermooiste wassingen voor het voorjaar. Dit zijn onze Icons.

CHASIN’ EGO
CHASIN’ heeft een geweldig jeanspakket voor het voorjaar van ’22. Van de super skinny Altra tot de skinny Iggy en de moderne straight fit, de Ivor en de relaxte, tapered Ash. Het merk lanceert dit voorjaar daarnaast een schitterende collectie EGO jeans. De EGO is het icoon van het merk, in slim fit 5 pocket model. CHASIN’ combineert de mooiste denimkwaliteiten met schitterende, frisse wassingen die perfect passen bij het seizoen. Van Jogg Performance Denim, tot Authen-tech denimdoeken met een echte jeans vibe, gecombineerd met flexibel tencel.

Cast Iron denim
Cast Iron gebruikt de allerbeste stoffen voor hun collectie en hun denims. Zo werken ze samen met Candiani denim, de beste jeanswasserij ter wereld! Van de Riser, een geweldige slim fit in diverse frisse wassingen, tot de Cuda, die een relaxed tapered fit heeft. Dit is een jeanscollectie waar je blauwe hart sneller van stroomt. Highlight is de handgemaakte Cuda, met unieke en uitgesproken destroyed en repaired details. Dé ideale denim voor een relaxte LA denim outfit en zonder twijfel een parel dit voorjaar.

Replay Hyperflex
De geweldige Hyperflex denims van Replay zijn door jarenlange innovatie uitgegroeid tot wat ze nu zijn. Door het unieke, gepatenteerde 4-way stretch jeansdoek, zijn dit de meest comfortabele denim die je ooit zult dragen. Door gebruik te maken van sustainable wassingen, is de impact op het milieu minimaal. De wassingen zijn perfect afgestemd op het voorjaar, met mooie frisse tinten en vakkundige handgemaakte details als fadings & whiskers.

PME Legend
Perfecte fits in de mooiste denimdoeken. Dat is PME Legend. Echte no nonsense jeans, die het merk voor het voorjaar van ’22 heeft voorzien van prachtige, frisse stone washes. Unieke, praktische details geven deze jeans een uniek uiterlijk, zoals de grote pockets en de branding die komt uit de wereld van de cargo piloten. Onze favoriet dit seizoen is de Tailwheel. Een klassieke 5 pocket slim fit. De gekozen jeanssoorten hebben een rijke, frisse uitstraling en zijn afgewerkt met een soft touch finish.


All about denim

Van de eerste jeans tot aan innovatie. De geschiedenis van denim in vogelvlucht.
 

Gezien op straat

Laat je inspireren door de mooiste outfits samengesteld door onze Jeans Specialisten.
 

Sustainable jeans

Één van de belangrijkste innovaties in denim is sustainability of duurzaamheid.

Menu Home Cart Winkels