Men's Jeans Destination

Men's Jeans Destination

Onze Jeans Specialisten hebben de echte iconen geselecteerd van premium jeansmerken. Styles die jarenlang geperfectioneerd zijn, voorzien van de allermooiste wassingen voor het voorjaar. Dit zijn de nieuwste styles, de jeans van nu!

CHASIN' EGO PERFORMANCE JEANS

CHASIN’ lanceert de nieuwste collectie van de EGO Performance Stretch Jeans. Premium stretch denim in een perfecte slim fit. Unieke wassingen met de naam ‘Studio Antique’ voor de mooiste najaarswassingen, met prachtige kleuren van diep zwartgrijs, tot indigo overdye en fris grijs! Niet alleen Performance Stretch is gebruikt, maar ook Rayon Denim (silk denim), gemaakt uit een houtvezel en daardoor beter voor het milieu. Net als Performance Stretch blijft de vorm van de slim fit perfect behouden!

CAST IRON CANDIANI JEANS

Cast Iron gebruikt jeansstoffen van het Italiaanse Candiani Denim. Eén van de allerbeste jeansproducenten ter wereld. Onze favoriet is de Riser. Een moderne slim fit, met een flinke dosis stretch. Hierdoor zit hij altijd perfect. De Riser is in verschillende wassingen verkrijgbaar, allemaal met hun eigen unieke kenmerken. We hebben de mooiste wassingen geselecteerd voor de herst.

REPLAY HYPERFLEX

Replay brengt opnieuw een geweldige Hyperflex® collectie, met die gepatenteerde extreme stretch denimdoeken. Ze zijn niet alleen zeer milieuvriendelijk gemaakt (Hyperflex Bio wordt gemaakt van biologisch katoen en gerecyclede vezels, gemaakt van gerecycled polyester uit plastic flessen), de details op deze jeans zijn ook nog eens prachtig. Diep indigo wassingen, fadings voor een ingedragen karakter en handgemaakte 3D effecten.

PME LEGEND XV

De XV-collectie is ontwikkeld om het 15-jarig bestaan van de Aviator en Nightflight jeans te vieren. Naast een collectie met tops, zitten er fantastische jeans in de collectie, die uitblinken in hele mooie denimdoeken en unieke XV details, zoals het XV-logo in relief op de coinpocket. De nieuwste wassingen voor de herfst zijn niet alleen prachtig, ze zijn ook nog eens erg sustainable gemaakt, voor minimale impact op het milieu.


All about denim

Van de eerste jeans tot aan innovatie. De geschiedenis van denim in vogelvlucht.
 

Gezien op straat

Laat je inspireren door de mooiste outfits samengesteld door onze Jeans Specialisten.
 

Innovatie in jeans

Een van de belangrijkste innovaties in denim is sustainability of duurzaamheid.
 
Menu Home Cart Winkels