Premium denim

Onze Jeans Specialisten hebben de echte iconen geselecteerd van premium jeansmerken. Styles die jarenlang geperfectioneerd zijn, nu voorzien van de allermooiste wassingen voor het voorjaar. Dit zijn onze Icons.

CHASIN’ lanceert de nieuwste collectie van de EGO Performance Jeans. De ultieme performance jeans is vernieuwd met Authen-TECH denim. De 4-way stretch stof is ontworpen om de bewegingsvrijheid te maximaliseren. De perfecte synergie in esthetiek en draagbaarheid zorgt altijd voor ultra comfort.

 

Shop CHASIN'

De Hyperflex denims van Replay zijn door jarenlange innovatie uit-gegroeid tot wat ze nu zijn. Door het unieke, gepatenteerde 4-way stretch jeansdoek, zijn dit de meest comfortabele denim die je ooit zult dragen. Door gebruik te maken van sustainable wassingen, is de impact op het milieu minimaal. De wassingen zijn perfect afgestemd op het najaar, met vakkundige handgemaakte details als fadings & whiskers.

 

Shop Replay

Cast Iron gebruikt jeansstoffen van het Italiaanse Candiani Denim. Eén van de allerbeste jeansproducenten ter wereld en bovendien ook één van de groenste. Een moderne slim fit, met stretch in de jeansstof voor draag comfort.

 

Shop Cast Iron

De Commander 3.0 jeans van PME Legend. Deze relaxed fit heeft kenmerkende PME Legend details. Check de kenmerkende details zoals de vorm van de zakken geinspireerd op de vleugel van een cargo vliegtuig en de unieke gadget pocket in de linker zak. Deze details zorgen voor de finishing touch van onze favoriete PME Legend jeans.

 

Shop PME Legend


All about denim

Van de eerste jeans tot aan innovatie. De geschiedenis van denim in vogelvlucht.

Sustainable selection

Een van de belangrijkste innovaties in denim is sustainability of duurzaamheid.

Wassingen

Van authentieke wassingen tot de laatste trends.

Menu Home Cart Winkels