Score Premium merken

Shop bij Score premium merken als PME Legend, CHASIN', Fred Perry, Lacoste, BOSS en meer!

PME Legend zorgt voor veel detail en comfort in hun collectie, die gebaseerd is op de wereld van cargo piloten. Dit seizoen staat in de denim PME Legend collectie de Curtis volop in de spotlights, al verdient de hele collectie een dikke spotlight! Op zoek naar stoere kleding dat comfortabel zit? Dan is PME Legend  zeker iets voor jou! Dit oer-Hollandse merk heeft een breed assortiment en heeft een unieke stijl voor zowel casual als nette gelegenheden. PME Legend staat bekend om de kwaliteit gecombineerd met typische stoere PME Legend details. Denk bijvoorbeeld aan jeans als de Commander, Skyhawk en Skymaster. PME Legend is al jaren een ontzetten populair merk in Nederland en mag daarom niet ontbreken in het Score assortiment.

Shop PME Legend

Frederick John Perry, geboren in 1909, is één van de bekendste tennisspelers uit Engeland. Eind 1940 heeft Fred Perry samen met de Amerikaanse ex-voetballer Tibby Wegner de zweetband uitgevonden. Dit was het startsein van Fred Perry sportswear. Opvolgend van de zweetband kwam het eerste polo shirt van Fred Perry op de markt. De polo van Fred Perry werd als eerste gepresenteerd op Wimbledon en werd een groot succes. Elk seizoen selecteren wij de beste items van de herenkleding lijn van Fred Perry voor jou.

Het beeldmerk, de laurierskrans, is aangeboden door Wimbeldon en is hét herkenningsteken van Fred Perry. De iconische lauwerkrans van Fred Perry is door de decennia heen altijd al een symbool voor stijl geweest. Fred Perry begon als een klassiek en casual sportmerk en is inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand fashion brand zeker ook onder jeansfans!

Shop Fred Perry

CHASIN' is een modern jeansmerk, geïnspireerd op authenticiteit
van de jeanswereld. In onze ontwerpaanpak integreren we contrast (bijvoorbeeld modern vs authentiek, hightech vs low-fi). CHASIN’ is geïnspireerd op alles wat de stad te bieden heeft. Van beton, staal en hedendaagse architectuur tot actief stadsleven, sport en reizen. Performance for CHASIN’ betekent het creëren van de ultieme functionele features. We selecteren de beste stoffen en materialen en streven naar het hoogste niveau in afwerkingen. Prestaties gaan echter veel verder dan dat. Het betekent ook verantwoordelijkheid nemen en actief werken aan de verduurzaming van onze collectie.

Shop CHASIN'
Menu Home Cart Winkels