• Mizu

Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

MIZU

Het Japanse merk MIZU gaat het ‘single use’ van plastic flesjes tegen door te gekke flessen te produceren. Deze flessen zijn afwasbaar, duurzaam en daardoor veel beter voor het milieu. Het merk is een concept van een aantal surfers uit Californië, die dagelijks worden geconfronteerd met de gevolgen van al het plastic dat in de oceanen te vinden is. Daarnaast zien ze er ook heel tof uit!

De MIZU drinkflessen zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit materiaal kan tegen een stootje en is vrij van schadelijke chemicaliën. De flessen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en door de speciale milieuvriendelijke verf krijgt de fles een toffe look en feel. Een goed alternatief voor alle plastic flessen die mensen dagelijks kopen en weggooien.

MIZU drinkflessen

Naast diverse sportswear item, (zoals shorts, sweat pants en tees) zijn deze MIZU flessen ontzettend handig voor in de gym. Je stopt de fles eenvoudig in je tas en je hoeft niet bang te zijn dat deze kapot gaat of gaat lekken, een veel voorkomend probleem bij plastic flessen.

Bestel nu jouw MIZU M8 drinkfles eenvoudig en simpel online! Je ontvangt jouw bestelling binnen een aantal werkdagen. Wist je dat je jouw online bestelling ook kunt ophalen in één van de Score winkels? Je betaalt dan geen verzendkosten. Geef in het bestelproces aan waar je jouw bestelling wilt ophalen en we geven je een seintje als het voor je klaar ligt. Easy as that!

Bekijk op deze pagina de complete collectie MIZU drinkflessen. Voor welke ga jij?

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information