Sorteer:

per page

2 Mr. Black

  1. Mr.BLACK Mr. Black Wash

    9999239001-999
    € 16,95
  2. Mr.BLACK Mr. Black Refresh

    9999239002-999
    € 16,95

Mr. Black Denim Wash

Een dry jeans is een donkere, ongewassen, stijve en stugge denim. Door de dry denim veel te dragen wordt hij binnen no time je meest persoonlijke kledingstuk. Belangrijk bij Dry denim is dat je de jeans zo min mogelijk wast, zodat de jeans een eigen karakter kan ontwikkelen.

Maar goed, wij snappen dat je het fijn vindt om je spijkerbroek eens in de zoveel tijd even in de wasmachine te stoppen. Begrijpelijk. Nare geurtjes, vieze vlekken, alles mag even gewassen worden. Maar ja, toch adviseren we je om dit niet te doen, hij ‘aged’ namelijk het mooist wanneer je ‘m niet (machinaal) wast. Daarom hebben we vanaf nu Mr. Black in het assortiment.

Mr. Black gebruik je als jij het tijd vindt om je jeans te wassen. Speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en onderhouden van de originele kleur intensiteit van jouw dry denim. Ideaal, want zo is je jeans weer fris, maar toch behoudt het zijn eigen ontwikkelde karakter.

Mr. Black is verkrijgbaar in twee varianten: Denim wash – deze lijn biedt een sterk geconcentreerde zachte wassing en een onovertroffen reinigende werking, terwijl het ook de jeans beschermt tegen vervagen, krimpen en uitrekken.

Daarnaast is er de Denim Refresh lijn. Deze bevat een alles-in-één product die jouw jeans schoonmaakt, vernieuwt en die vlekken verwijdert. Denim Refresh gaat naar de kern van het probleem door een aanslag te doen op de oliën en bacteriën en geuren verwijdert. Door het gebruik van Denim Refresh wordt de levensduur van je jeans verlengt.

Mr. Black is zowel online als in geselecteerde Score winkels verkrijgbaar.


Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information