Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Nickelson

NICKELSON

Nickelson is opgericht in 1985 en is een uitgesproken merk waarbij de kernwaarden fris, energiek en stoer hoog in het vaandel staan. Van oorsprong is dit merk bekend om zijn (leren) winterjassen. Het geboortejaar van de oprichter (1954) is de inspiratiebron van het welbekende ‘Nickelson established 1954’ logo. Sinds de oprichting is dit logo in elke collectie terug te vinden. In 2003 werd het bedrijf overgenomen door de zoon van de oprichter. Op wie de merknaam is gebaseerd: Nickelson (Nick-de-zoon). Hij richtte een nieuw designer team op en zorgde ervoor dat de herkenbaarheid van Nickelson bewaard bleef. Inmiddels is het merk een begrip geworden in zijn segment en is in Nederland een belangrijk merk op het gebied van jassen.

Nickelson jassen

Zorgvuldig hebben wij de Nickelson jassen geselecteerd zodat jij er elk seizoen volgens de laatste Nickelson trends er bij kunt lopen. Belangrijke kleuren bij Nickelson zijn: grijs, rood, groen, zwart en blauw. De Nickelson jassen zijn volledig gevoerd en gewatteerd en hebben de echte Nickelson uitstraling zoals de Nickelson Cruz.

Nickelson is vanaf nu zowel online als in geselecteerde winkels verkrijgbaar >>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information