Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter & Sorteer

73 producten

Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter & Sorteer

73 producten

back

De Nieuwe Collectie Jeans voor Heren bij Score

De echte denim liefhebbers zijn altijd op zoek naar de nieuwste collectie jeans. Op deze pagina hebben we alle nieuwe jeans van topmerken voor jou verzameld. De jeans gaan altijd met de laatste trends mee en de collectie op deze pagina is net binnen gekomen. Nieuwer dan dit wordt het niet!

De Nieuwe Heren Jeans van Topmerken

In deze categorie vind je de nieuwste jeans die bij Score zijn binnengekomen! We hebben een nieuw aanbod aan geweldige topmerken, waaronder CHASIN', PME Legend, Cast Iron, Tommy Jeans en Calvin Klein. Zelfs Hugo Boss komt dit jaar met een paar nieuwe jeans.

De nieuwe heren jeans komen in verschillende fits en wassingen. Skinny fits zijn de strakste modellen en passen goed bij mannen met een slank postuur. De Slim fits vallen normaal op de heupen, maar zitten strak op de boven- en onderbenen. Daardoor sluit de jeans mooi aan, en dit zorgt voor een aangesloten silhouette. De Straight fits zijn klassieke fits die perfect passen bij elke man. Straight jeans zijn denimbroeken die worden gesneden zodat de diameter van de beenopening bijna hetzelfde is vanaf de knie naar de enkel. Last but not least hebben we ook nog Tapered fits, deze jeans zitten normaal op de bovenbenen, maar lopen taps toe naar beneden. Het zit eigenlijk als een regular, maar de enkels zijn meer slim fit.

Heb je een tijdje geleden een mooi artikel gezien op deze pagina, maar staat het item er nu niet meer tussen? Don’t panic! Het artikel hoort dan niet meer bij de nieuwste items en is verplaatst naar de desbetreffende categorie (jeans, PME Legend, Cast Iron). Zoek het artikel met de zoekfunctie.

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste collectie? Schrijf je dan nu in voor onze Score nieuwsbrief.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels