Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

nude audio

Welkom in de nieuwe audio experience, welkom in de wereld van Nude Audio! Dit merk lanceert een collectie gevuld met bluetooth speakerphones die audio naar een next level tillen. Dit gebeurt onder andere door de nieuwste audio technologie toe te passen.

Met een minimaal design (geen onnodige blingbling) wordt de complexiteit van het apparaat minimaal en je krijgt puur wat je nodig hebt. Nude Audio richt zich dan ook op het essentiële en doordat ze zich daarop concentreren, weten zij dit naar een hoger niveau te tillen.

Ben je thuis en heb je zin in een ultiem relax moment na een lange dag? Gebruik de Nude Audio. Maar ook als het party time is, is de Nude Audio je grootste vriend! De gerichte functies zorgen voor een perfect muziekmoment. Jouw mooiste muziekmomenten creëer je met Nude Audio.

Bij Score vind je 3 modellen in de collectie. Zo vind je gegarandeerd het model dat bij jou past. Small, Medium (the sounds get heftier) en Large (een rijk, warm geluid vult eenvoudig de ruimte).

De Nude Audio collectie is verkrijgbaar in selected Score stores en online in onze webshop. Bestel nu eenvoudig en snel.

 

Bekijk hier de Nude Audio collectie >>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information