Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter & Sorteer

3 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter & Sorteer

3 Product

back

Heren Performance Jackets bij Score

Performance jackets zijn gemaakt van de beste kwaliteiten stof! CHASIN' is daar dit najaar erg goed mee aan de slag gegaan. Zij hebben in hun jassen 3M Thinsulate verwerkt. Dit houdt in dat de jas waterdicht is, wind dicht en je heel goed warm houdt. Daarnaast zorg de techniek ervoor dat de jas echt ademt, waardoor hij natuurlijk ook een stuk langer mee zal gaan. Ook de kwaliteit van de jassen springt eruit! Ook PME Legend, Superdry, Tommy Jeans en Cast Iron dragen hun steentje bij aan de collectie van performance jackets.

Performance Jackets Heren Collectie

Bij Score hebben we dus in de categorie performance jackets een breed aanbod. Onder anderen CHASIN' draagt hier goed aan bij, maar de jassen van Cast Iron, Tommy Jeans, PME Legend en Superdry zijn ook zeker niet te missen in de collectie. De performance jackets variëren tussen parka's of toffe korte jassen. Bij CHASIN' zijn de opvallende jassen uit hun nieuwste campagne. Hierbij gaat het om de Explorer, een hele stoere parka, en de Montana, een comfortable korte winterjas. Natuurlijk komen oude jassen ook terug in de collectie van CHASIN' zoals de Trasher, Nixon en de Return. Superdry en Cast Iron komen allebei met een extreem gave parka. Deze parka is echt een dikke, warme winterjas. De Superdry Rookie Down Parka heeft een bontkraag welke afneembaar is, maar ook de Ram Rod Parka 3.0 van Cast Iron heeft zijn technical details. Kom gauw een kijkje nemen en sla je slag voor een top winterjas!

Shop Performance Jackets bij Score Online

We hebben in de collectie een aantal leren jassen voor je ingekocht. Chasin’ is ieder seizoen erg sterk in leren jacks, met diverse modellen als de Drifter Road, Drifter Clean en Drifter Leather. Dit zijn typische biker jacks, gebaseerd op de motorcultuur. Mooie details als stitching, padding en zippers maken van deze jacks echte headturners.

Ook PME Legend, TIGHA en Cast Iron komen dit seizoen met een update van hun jassenpakket. Leer speelt ook hier een belangrijke rol. PME Legend spant de kroon, met leren jassen waarin design, pasvorm en oog voor detail op hoog niveau staan. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Hudson van PME. Een te gekke cargo uitstraling geïnspireerd op de luchtvaart. Daarnaast komt ook TIGHA met leren modellen op een niveau dat we gewend zijn van ze: mooie details, branding en pasvorm.

Check alle leren jassen nu op Score.nl, of bij een Score store bij jou in de buurt.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels