We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

PME Legend sweaters

Ben je op zoek naar mooie, stoere en klassieke sweaters, dan ben je aan het juiste adres bij PME Legend! De robuuste en stoere imago van het merk is duidelijk terug te zien in de sweaters van PME.

PME sweaters voor heren

PME Legend staat bekend om de sterke visuele link met piloten en cargo vliegtuigen. In de kleinste details vind je deze links sterk terug in de collectie. Elk seizoen is de levenstijl en omgeving van de cargo piloot de inspiratie voor de PME Legend collectie. Dit geldt ook voor de PME Legend sweaters. Ben je op zoek naar mooie, stoere en klassieke sweaters, dan ben je aan het goede adres bij Score en bij PME Legend (voorheen Pall Mall)!

PME Legend sweater styles

Elke man zou eigenlijk meerdere sweaters moeten hebben. Sweaters zijn stoer, comfortabel en perfect om naar meerdere gelegenheden te dragen. De PME sweaters hebben dezelfde karakteristieke details als de rest van de collectie. Dat betekent aviator details, mooie kwaliteiten, goede fits, borduurwerken, illustraties en sterke branding. De PME Legend sweaters zijn er in diverse kleuren en de pasvorm is altijd zo ontworpen dat de sweater stoer en mannelijk is, maar bovenal comfortabel draagt. De binnenkant van de PME sweaters zijn altijd gemaakt van een zachte stof voor meer comfort en warmte.

PME Legend Crewneck sweater

Voor het najaar van 2018 hebben we de PME Legend Crewneck sweater in twee kleuren. Deze sweater is voorzien van een bomber pocket, all-over print en natuurlijk PME Legend branding. Ben jij op zoek naar mooie sweater styles met klassieke details? PME Legend is jouw merk!

PME Legend sweaters online kopen

PME Legend sweaters voor heren bestel je bij Score online, gemakkelijk en veilig. Je kunt een PME sweater gratis thuis laten bezorgen met jouw Score account maar ook via Click & Collect is een sweater gratis in een Score winkel op te halen. Bovendien heb jij altijd 30 dagen bedenktijd. Wil je de gehele sweater collectie van Score checken? Ga dan naar onze merken sweaters pagina of ga naar de geselecteerde Score stores. Check daarvoor hier onze Store Locator.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels