• Rains

Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Rains

Nieuw bij Score: Rains! Rains is een Deens merk die met een toffe collectie regenjassen komt. Regenjassen hebben een wat suf en stoffig imago, maar niets is minder waar! Rains weet een te gekke collectie regenjassen te creëren die doen wat ze moeten doen: jou beschermen tegen de regen.

Rains jassen collectie

Denemarken, heeft net als Nederland en België, een afwisselend weerbeeld! Zon en regen wisselen elkaar af en in een regenbui tof door de stad lopen kan zeker dankzij Rains. De Denen weten hoe zij om moeten gaan met de grillige weertypes! En beschermt je tegen alle elementen.

De Rains regenjassen zoals de Rains 1202 Long JKT zijn iets langer, en een moderne versie van de klassieke kwaliteit regenjas. Klassiek en innovatief tegelijk! Inclusief capuchon en is afsluitbaar met aantrekkoord. Aan de capuchon zit een extra klepje om het gezicht te beschermen tegen regendruppels. De jassen zijn voorzien van ventilatiegaten onder de armen. En geloof ons: als je eenmaal gewend bent aan Rains, wil je niet meer terug.

Bestel jouw Rains regenjas nu eenvoudig online

Bestel nu jouw Rains regenjas eenvoudig online! Wist je trouwens dat je jouw online bestelling ook in één van onze Score winkels kunt ophalen? Je betaalt dan geen verzendkosten. Ideaal! Geef in het bestelproces aan wat jouw favoriete Score winkel is en we geven je een seintje als jouw bestelling klaar ligt!

Ervaar de regen nu op een andere manier met jouw nieuwe favoriete regenjas! Bekijk op deze pagina de complete Rains collectie! De Rains regenjassen zijn een onder deel van de complete Score jassen collectie.

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information