Limited Replay collecties

Het Italiaanse Replay maakt niet alleen fantastische denims. Ze sponsoren ook topteams in voetbal en rugby: Ajax, Paris Saint Germain en All Blacks. En daaruit zijn schitterende collecties ontwikkeld die nu verkrijgbaar zijn bij Score! In samenwerking met Replay geven we nu exclusieve Ajax-prijzen weg! Check hier hoe je meedoet met de acties, hoe je je aankoop registreert én check alles over de prachtige collecties.

Koop nu een Replay item uit de nieuwe collectie en maak kans op 1 x 2 VIP-tickets voor een Ajax wedstrijd!

Koop nu een Replay item uit de nieuwe collectie en maak kans op 10 door de Ajax-selectie gesigneerde denim shirts uit de Ajax x Replay collectie!

Je kunt hier je aankoop registreren om mee te doen voor de gesigneerde items & denim shirts.

In 2020 werd Replay officiële kledingsponsor van AFC Ajax. De samenwerking werd geboren uit een gedeelde passie voor voetbal, historie, focus op creativiteit en natuurlijk sportieve resultaten. Een hele mooie match met het team van Tadić, Blind, Tagliafico en Klaassen. Met deze uitgangspunten is een schitterende jeanswear collectie ontworpen. Daarin kan een top denim natuurlijk niet ontbreken. De Anbass slim fit is gemaakt van super flexibel Hyperflex denim, in een hele mooi wassing. Uiteraard is hij afgewerkt met de 3 X-en, symbool voor de stad Amsterdam en unieke Ajax details, zoals de leather patch en Ajax branding op de binnenkant van de broekband. Daarnaast bevat de collectie een geweldig passende trenchcoat, een denim jack van extra zware 12 oz denimkwaliteit en een denim shirt, gemaakt van 6,5 oz denim en een lichtblauwe wassing.

Paris Saint Germain is de eerste voetbalclub waar Replay zich aan verbond als officiële kledingsponsor. PSG behoort tot de absolute topclubs in de wereld, onder meer door vedetten als Neymar, Mbappé en natuurlijk de kersverse komst van Messi. En dat vertaalde zich ook in sportieve successen, zoals de diverse landstitels op rij en een plek in de Champions League finale. De kleuren donkerblauw en rood en het sterke logo lenen zich perfect voor een jeanswear collectie! Een echte eyecatcher is de denim trenchcoat, uitgevoerd in een hele mooie blauwe wassing. Ook het voorzien van een geborduurd PSG logo, dat hierdoor een mooi 3D effect krijgt. De collectie is daarnaast ook aangevuld met een schitterende Anbass Hyperlex jeans, in dezelfde blauwe wassing als de trenchcoat. Deze is afgewerkt met een unieke keyring in de PSG kleuren. De denimstof is gemaakt van biologisch denim, waardoor de impact op de natuur minimaal is.

Replay focust zich niet alleen op voetbal. Centraal in hun samenwerkingen staat passie. En passie heeft All Blacks in overvloed! Het Nieuw-Zeelandse team is volgens velen het allerbeste rugbyteam ter wereld, met als enige drie wereldtitels op hun naam. Ze kregen hun bijnaam, doordat ze altijd helemaal in het zwart zijn gekleed. Vóór iedere wedstrijd voert het team hun  traditionele haka uit, die stamt uit de Maori cultuur. Het zal je niet verbazen: de Replay collectie is… all black! Met een perfecte zwarte Hyperflex jeans, een chique trenchcoat voorzien van een warme voering en een zwart denimjack. Alle styles zijn afgewerkt met het All Blacks details. Het varen-logo vind je terug op badging, subtiel op de drukknoppen en natuurlijk op de leather patch van de denim.

Menu Home Cart Winkels