Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter & Sorteer

1 Product

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter & Sorteer

1 Product

back

Replay sweaters

De Replay sweaters ademen kwaliteit. Door het gebruik van rijke materialen in combinatie met de wat lichtere materialen creëert Replay een stoer effect, waardoor de sweaters er echt uitspringen.

Replay heren sweaters

Replay en sweaters. Een combinatie waar we heel blij van worden zoals de M6790.2184. Elk seizoen voert Replay de nieuwste trends door in hun sweaters collectie en ook dit najaar is het genieten geblazen. Aankomend seizoen is zwart dé kleur in de sweaters collectie van Replay. Maar Replay weet als geen ander hier een leuke twist aan te geven. Zo zie je op de dikkere sweaters leuke afwerkingen met lichtere materialen in de sweaters om een stoer effect te creëren. Vind deze afwerkingen terug op bijvoorbeeld de ellebogen en als groot driehoek op de borst.

Replay vesten

Ook in de Replay vesten zien we de donkere kleuren weer helemaal terugkeren. Deze vesten ademen kwaliteit. Er worden rijke materialen gebruikt om de vesten winterklaar te maken, maar in combinatie met de wat lichtere materialen zorgt Replay er voor dat deze vesten eruit springen zoals de M6830.000.2184. Deze materialen wijken net wat af van de normale kleur van het vest, waardoor je een leuk effect krijgt. Vindt deze afwerking terug op bijvoorbeeld de capuchon, de mouwen en op de steekzakken. Het ronde, subtiele logo inclusief artwork maakt het vest helemaal compleet.

Check hier de complete Replay sweaters collectie.

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels