Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter & Sorteer

49 producten

Bekijken als
Switch view
Switch view
Pagina
per pagina
Filter & Sorteer

49 producten

back

REPLAY HEREN KLEDING ONLINE

Het Italiaanse jeansmerk Replay is in 1981 opgericht. Datzelfde jaar opent Score de allereerste winkel. Inmiddels worden er wereldwijd miljoenen Replay jeans verkocht. We mogen dus wel zeggen dat Replay is uitgegroeid tot een echt top jeans merk. Dit is dan ook dé reden dat Replay thuishoort bij Score. Het merk Replay heeft ieder seizoen een fantastisch gevarieerde jeans collectie en daarnaast een complete collectie Replay broeken, jassen, truien, sweaters, vesten, T-shirts, shirts en accessoires. Ieder seizoen is de Replay collectie geïnspireerd op een ander thema. Vernieuwend maar toch blijft het authentieke, Italiaanse Replay handschrift overeind. Replay omschrijft zijn stijl cool & classic waar het typische Italiaanse familie gevoel een grote (inspirerende) rol speelt.

NIEUWSTE REPLAY COLLECTIE

Ieder seizoen selecteren we voor jou een ruime keuze aan Replay Jeans. De Replay jeanscollectie is herkenbaar is door het gebruik van zachte, rijke stoffen en uitgewerkte details. Replay produceert nog steeds een groot gedeelte van zijn broeken in Europa, hierdoor gebruikt het merk vernieuwende wassingen en wordt het authentieke Replay handschrift gegarandeerd.

Het aanbod van Replay jeans dit voorjaar bestaat voornamelijk uit used wassingen in diverse blauwtonen tot donker cleane jeans. Uiteraard met een flink percentage voor de perfecte fit. Dit jaar komt Replay weer met de Replay Hyperflex jeans. De Hyperflex kwaliteit met bijzondere samenstelling betekent dat deze denims super flexibel zijn. Dit gecombineerd met de mooie, aansluitende slim fit maakt het een iconische jeans. Ook introduceert Replay dit jaar de Johndrill. Ook weer een jeans met extreme stretch kwaliteit, waardoor hij ook nog eens zijn originele vorm behoudt. De Replay Johndrill is een skinny fit, weer eens een nieuwe fit dus! Replay Jeans zijn bij Score verkrijgbaar in onder andere een Regular, Straight, Slim fit en nu dus ook Skinny fit!

Heb jij jouw favoriete Replay jeans al gevonden? Wacht niet langer en bestel hem gauw! 

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels