15 Items

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter
 1. CHASIN Brighton
  Schoenen
  17,95
 2. VANS Old Skool Premium
  Schoenen
  89,95
 3. Superdry Scuba Faded
  Schoenen
  25,00
 4. CHASIN Parker Flip Flops
  Schoenen
  19,95
 5. Diesel SA-Maral
  Schoenen
  39,95
 6. Diesel SA-Maral
  Schoenen
  39,95
 7. CHASIN Parker
  Schoenen
  19,95
 8. CHASIN Flow
  Schoenen
  14,95
 9. Fred Perry Spencer Tumbled
  Schoenen
  99,95
 10. CHASIN Fabian
  Schoenen
  17,95
 11. Superdry Scuba Flip Flop
  Schoenen
  25,00
 12. CHASIN Fabian
  Schoenen
  12,95
 13. VANS Old Skool Premium
  Schoenen
  89,95
 14. VANS Old Skool
  Schoenen
  99,95
 15. Replay Edinger
  Schoenen
  149,95

15 Items

Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

Schoenen

Kleren maken de man, maar een vet paar schoenen of sneakers maken het af! Wat is jouw stijl? Check met welk paar schoenen jij je set compleet maakt.

SCHOENEN - HEREN

Onmisbaar in jouw kledingkast zijn natuurlijk schoenen. Wij begrijpen natuurlijk dat als je een geweldige nieuwe outfit hebt gekocht, dat je dan ook bijpassen schoenen wilt. Al bijna 1000 jaar bestaat de schoenenmode. Eerder werden schoenen alleen gedragen om je voeten te beschermen – Wat zijn wij blij dat die tijd voorbij is, want daardoor hebben wij nu prachtige exemplaren in ons schoenen assortiment.

Schoenen kunnen gedragen worden bij meerdere gelegenheden. Schoenen krijgen een sportieve look als je de schoenen combineert met een stoere jeans, een lekker T-shirt en een leren jack. Voor nette gelegenheden combineer je de schoenen met een mooie broek en een shirt en je bent helemaal ready to go!

CHASIN’ SCHOENEN

Chasin' komt elk seizoen met een nieuwe schoenen collectie. Bestaande modellen weten zij elk seizoen te vernieuwen en de nieuwste trends worden doorgevoerd. Door variatie in kleur, hoogte en materialen heeft elke Chasin’ schoen zijn eigen uitstraling. Zo zie je dit seizoen veel suède afwerkingen in de Chasin’ sneakers collectie. De Chasin’ schoenen zijn een goede basis voor je look. Op elke Chasin’ schoen is subtiel het Chasin’ logo verwerkt.

DIESEL SCHOENEN

Diesel weet dat schoenen je look af maken en dat footwear onmisbaar is. Diesel weet in de herenschoenen collectie dan ook veel diversiteit door te voeren. Zo is er voor ieder wat wils en vind je een Diesel schoen voor elke gelegenheid. Diesel weet de look and feel van een Diesel jeans terug te laten komen in de schoenenlijn. Inclusief het coinpocket en het bekende Diesel logo. Naast deze schoenen vind je nog meer Diesel schoenen in de Score schoenen assortiment >>

SCHOENEN COLLECTIE ONLINE

Naast Chasin’ en Diesel schoenen vind je bij Score ook G-Star RAW, PME Legend en Replay schoenen. Maak je look helemaal af en bekijk de schoenen departement >>