SCORE’S HOME PARTY HITS

Die festivalzomer kunnen we vergeten. En je vakantie staat op losse schroeven. Voordat je stopt met verder lezen: tot zover het slechte nieuws. Hier word je vrolijk van: Dit is de beste Spotify thuis feest playlist op het WWW. De tracks die jouw soundtrack zijn voor – nu al – een hele bijzondere zomer. Thuisblijfkrakers. Underground hits, klassiekers, echte oorwurmen, verborgen juweeltjes en zoete popsongs. Zet ze aan tijdens het thuiswerken, BBQ, balkon party of digitale dansfeest. Succes verzekerd: It’s time to Score! Als bonus tippen we onze 5 favorieten deze zomer én een bonustrack!


Kölsch & Beacon – Time

De Deense producer Kölsch heeft al de nodige techno hits op z’n naam. Voor ‘Time’ - met romantische zanglijn - doet hij het met Beacon. Alsof we al niet voldoende time hebben. Heerlijke track!


Childish Gambino - 47.48

Doe je ogen dicht en je hoort wijlen Prince.  Velen van jullie zullen deze man kennen van zijn filmrollen (Star War, Spider Man). Maar hij heeft vele talenten. Zoals het heerlijke, funky en luie 47.48. Deze is voor in de zon.


Moscoman feat. Tom Sanders - What do we Care

Pilsje open. BBQ aan. What do we care, toch? Doen we natuurlijk wel, maar dat gevoel kan geen kwaad. Zeker met deze synthy pop track op de achtergrond. Geboren in Israël, woonachtig in Berlijn. Die Mocoman is een mooie mix. Net als jouw volgende mojito. Proost!


Gorrillaz – Aries

Gorillaz is de virtuele band van Damon Albarn (voormalig Blur. Je weet wel, die Britpop jongens in Fred Perry outfit). Je mag altijd mooie samenwerkingen verwachten, zoals hier met legende Peter Hook. En dat betekent mooie basgitaar riffs en fijne beats en de wat luie zang van Albarn. Hit!


Caribou – You and I

Nog een heerlijke synyhpop track van producer Caribou. Met die belletjes die in-je-oor-blijven-hangen en jaren ’80 synths die zo trending zijn (met dank aan The Weeknd). Kom maar op met achtertuin festivals!


BONUSTRACK: Daan Boom – Voor de thuisblijvers

We konden het niet laten. Daan Boom kennen we van Streetlab. Met z’n thuisblijfsongs steekt hij mensen een hart onder riem. Eerder deelde hij al ‘Zorgverleners’ en nu hebben we ‘Zorgverleners’ op repeat! Gaaaaan!


CHECK DE GEHELE PLAYLIST

Menu Home Cart Winkels