Sorteer:

per page

2 Silent Theory

 1. Silent Theory With Virtue

  5211827010-015 T-Shirts

  Regular Price: € 39,95

  SALE € 9,95

 2. Silent Theory Timeless Town

  5211827008-C97 T-Shirts

  Regular Price: € 49,95

  SALE € 19,95

Silent Theory

Silent Theory is opgericht in 2010. De collectie is geboren uit liefde voor t-shirts. Het design team begon met een collectie gevuld met printed t-shirts, maar ondertussen is de collectie flink gegroeid en verder ontwikkeld. Er is een brede collectie ontstaan met basic t-shirts maar daarnaast ook streetstyle items. Het merk ontwerpt en print de t-shirts down under: Australië.

Het merk wordt ontwikkeld voor de jonge carefree souls, ‘who likes to live on the edge’, zoals ze zelf zeggen. En daar zijn we het helemaal mee eens. De printed T-shirts hebben rock invloeden en passen perfect in het straatbeeld van dit seizoen. Invloeden van festivals, skate en de surf scene zijn terug te vinden in de prints en de geselecteerde items. De Silent Theory fans pikken de trends als eerste op en hebben hun eigen unieke smaak.

De collectie is gemaakt van fijne fabrics, zijn lekker om te dragen en makkelijk om te wassen. De Silent Theory kleding ligt in alle Score winkels of bestel Silent Theory online in onze webshop. Bekijk hier de complete Silent Theory collectie en wordt net als wij fan van dit merk >>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information