Filter
Bekijken als
Switch view
Switch view

10 Items

per pagina
 1. CHASIN Oasis
  Schoenen
  19,95
 2. CHASIN Fabian
  Schoenen
  17,95
 3. CHASIN Fabian
  Schoenen
  17,95
 4. CHASIN Speed
  Schoenen
  17,95
 5. CHASIN Parker Flip Flops
  Schoenen
  19,95
 6. CHASIN Surfer
  Schoenen
  19,95
 7. CHASIN Flow
  Schoenen
  14,95
 8. CHASIN Fabian
  Schoenen
  12,95
 9. Diesel SA-Maral
  Schoenen
  39,95
 10. Diesel SA-Maral
  Schoenen
  39,95
Filter
Bekijken als
Switch view
Switch view

10 Items

per pagina

Slippers | Score zomercollectie | Flipflops

Slippers zijn onmisbaar in de zomerdagen, maar ook voor op vakantie of na het douchen. En dan kun je natuurlijk maar een beter een tof paar onder je voeten hebben. Check op deze pagina de slippers collectie van dit seizoen, met onder andere flipflops van G-Star RAW, Chasin’ en Superdry!

Slippers collectie

Het vernieuwende en innoverende G-Star RAW brengt naast iconische jeans ook toffe slippers die perfect samen gaan met jouw G-Star look. Met een stevig voetenbed en zool zijn ze zeer comfortabel. De slippers zijn gemaakt van een mix van materialen.

Chasin’ komt met een kleurrijke en zomerse flipflop collectie! Fel gekleurde slippers, maar ook artwork (die je ook terug ziet in de rest van de collectie) worden op de slippers gebruikt. Teenslippers met grote branding behoren ook tot de collectie. 

Superdry laat karakter zien door het typische Superdry design door te voeren in de slippercollectie. Grote logo carrières op het voetbed en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bestel nu of kom langs!

Bestel nu jouw slippers online of kom langs in één van de Score winkels. Twijfel je over de maat? Geen enkel probleem. Je kunt de slippers altijd gratis retourneren in één van de Score winkels. Je kunt nu ook jouw online bestelling ophalen in een Score winkel. Je betaalt dan geen verzendkosten. Kies in het bestelproces jouw favoriete Score winkel en wij geven je een seintje als jouw bestelling klaar ligt. Easy, right?

Bekijk op deze pagina de complete flipflop collectie!