Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Smartline opladers

Constant last van een lege batterij op je smartphone? We’ll help you! Wij introduceren de Smartline opladers. De laatste ontwikkeling op het gebied van gadgets. Gebruik ze om je mobiel op te laden, wanneer en waar jij wil.

De oplader kan gebruikt worden bij elke smartphone die opgeladen wordt via een USB poort aansluiting. De Smartline oplader is ideaal om mee te nemen in de tas, jaszak of in je koffer op reis. Door de aluminium behuizing is het een modieuze, lichte en sterke externe telefoonoplader. De Smartline lader zorgt met een capaciteit van 2200 mAH ervoor dat jouw Smartphone binnen no-time is opgeladen.

De opladers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, onder andere in krachtig rood, diepblauw en ijzig zilver. Ben jij helemaal klaar met een lege iPhone, Samsung of elk ander mobile device? Wij helpen jou de dag door met deze externe telefoon lader.

Electronics

Hou je van gadgets? Naast de externe Smartline opladers, hebben we ook portable speakers. Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. We hebben voor jou een Small, Medium en een Large speaker.

De speakers zijn voorzien van een USB poort om ze op te laden. Gebruik de speaker in combinatie met de Smartline lader voor een langere levensduur! Verbind ten alle tijden jouw mobiele telefoon via de Bluetooth. Met de ingebouwde speaker luister je optimaal naar jouw favoriete muziek.

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information