Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

14 producten

 1. SOMS STICK BLACK
  Jeans
  69,95
 2. SOMS Vizor
  meerdere kleuren
  Sweaters
  69,95
 3. SOMS Scope
  meerdere kleuren
  Sweaters
  59,95
 4. SOMS Scope
  meerdere kleuren
  Sweaters
  59,95
 5. SOMS Vizor
  meerdere kleuren
  Sweaters
  69,95
 6. SOMS Stick Jogg
  Shorts
  69,95
 7. SOMS STICK>BIKERMAN
  Jeans
  79,95
 8. SOMS STICK STRIPE GREY
  Jeans
  79,95
 9. SOMS STICK GREY
  Jeans
  69,95
 10. SOMS STICK>DESTROY
  Jeans
  79,95
 11. SOMS Rama
  Longsleeves
  49,95
Bekijken als
Switch view
Switch view
per pagina
Filter

14 producten

back

SOMS heren kleding online shop

Het kledingmerk SOMS is een fris, jong Nederlands merk met als motto ‘Live fast, die Young!’. SOMS ontleent zijn naam aan de track ‘De Leven’ van Sef. De collectie is zeer uiteenlopend, ‘op het randje’, maar vooral heel creatief. De brutale graphics zijn kenmerkend voor deze collectie. Echte streetwear styles, met eigentijdse fits en details. Zo vind je bij SOMS de long fit t-shirts en details als opvallende, glimmende zippers.

De SOMS heren kleding collectie bij Score

Op zoek naar de nieuwste items van SOMS? Wij selecteren elk seizoen de beste en musthave items uit de collectie van SOMS. De tops van SOMS passen perfect in het huidige straatbeeld. Met name de truien en sweaters hebben een geheel eigen gezicht. Vesten met opvallende stitching, maar ook hoodies en opvallende artworks kenmerken de collectie. De klassieke crewneck is ook vertegenwoordigd, evenals een aantal knits, ofwel gebreide truien.

Het merk speelt altijd op de nieuwste trends in. Wat dacht je bijvoorbeeld van de uitgewerkte jeans in verschillende wassingen. Nice right? Nu is tevens een denim voorzien van een ingezette steep dat je nu veelvuldig in het straatbeeld ziet. Daarnaast brengt SOMS altijd een mix van frisse kleuren en donkere tinten die helemaal bij de tijd passen. Enthousiast zijn we vanaf de eerste minuut en SOMS is daarom bezig met een serieuze opmars in de Score collectie. Daarom zit je bij Score altijd goed voor de nieuwste en mooiste items van SOMS.

SOMS heren kleding online shop

Je favoriete item in de collectie van SOMS gevonden en wil jij dit graag online bestellen? De kleding van SOMS bestel je bij Score online, veilig en gemakkelijk. Je kunt je favoriete items van dit merk thuis laten bezorgen maar ook via Click & Collect gratis in een Score winkel. Je hebt bovendien altijd 30 dagen bedenktijd. Liever de nieuwste collectie van het kledingmerk rustig in de winkel bekijken? Check daarvoor de store locator om een Score winkel bij jou in de buurt te vinden.