• Stance

Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Stance Socks

De tijd voor saaie sokken is voorbij! Stance Socks brengt de laatste trends op het gebied van sokken. Perfect om je schoenen te voorzien van wat extra heat.

Met gekleurde sokken maak je jouw outfit helemaal compleet. Rol jouw jeans een stuk op en laat jouw Stance sokken aan de wereld zien. Door middel van de unieke prints op de Stance Socks maak jij een statement. Bovendien is dit de perfecte manier om jouw basis outfit te upgraden.

Met de Stance sokken maak je ook je outfit met black denim helemaal af. Een combinatie van de donkere jeans en fel gekleurde sokken is de trend van het moment. De sokken beschikken over mesh ventilatieopeningen, voor de nodige ventilatie. De versterkte elastische hiel en tenen geven support. Zo zijn de sokken geschikt voor elke gelegenheid: van een dinerparty tot een festival. Door de samenstelling van de Stance Socks (77% katoen, 13% elastiek en 10% spandex) zitten de sokken bij iedereen als gegoten. Kortom, de ideale sokken voor jou en jouw outfit!

Sokken collectie

Naast Stance Socks vind je bij Score ook Chasin’ sokken. Elk seizoen met een update van de collectie, naar de nieuwste trends. Binnen onze sokken collectie vind je de sokken van Chasin’ in een 2 pack en 3 pack. Ideaal om je voorraad sokken op peil te brengen.

Check naast onze sokken ook de schoenen collectie. We hebben modellen van onder andere G-Star RAW, Chasin’, Diesel, PME Legend en Clarks. Ben jij druk en heb je weinig tijd? Met Click en Collect bestel jij jouw favoriete items online en laat je deze bezorgen in de dichtstbijzijnde store of vallen ze thuis bij jezelf binnen 2-3 werkdagen op de mat. What are your waiting for?

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information