Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Superdry Shorts

Superdry is een Brits merk opgericht in 2003, wat zich vooral richt op moderne producten van hoge kwaliteit en met unieke wassingen en ongelofelijke branding. Na een rondreis door Japan werden de iconische Japanse elementen de grootste inspiratiebron voor Superdry, wat onmiskenbaar te zien is aan de graphics op hun items. Score heeft een groot aanbod aan Superdry kleding, waaronder Superdry shorts en broeken. De shorts van Superdry worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, unieke wassingen en comfortabele pasvormen. Of je nu op zoek bent naar een Superdry denim short of een short in een fel kleurtje, in de nieuwe short collectie van Superdry vind je gegarandeerd waar je naar op zoek bent! Check bijvoorbeeld de Superdry International Short, dit is een key item dit seizoen. Om je outfit helemaal compleet te maken kun je naast shorts ook t-shirts, jeans en jassen aanschaffen bij Score.nl.

Superdry Jeans

De Jeans van Superdry zijn comfortabel en ontworpen met oog voor design. Bijvoorbeeld de Superdry Corporal Slim Jeans, deze slim-fit broek heeft een klassiek ontwerp met vijf zakken en subtiele opgestikte ontwerpen op de achterzakken. Superdry houdt altijd de nieuwste trends in gedachte, en komt daardoor met eigentijdse wassingen en fits. Op zoek naar een fijne skinny jeans? Check dan de Superdry Skinny Jean. Deze jeans sluit nauw aan maar heeft een comfortabele dosis stretch!

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information