• TOS

Sorteer:

per page

2 Tiger of Sweden

 1. Tiger of Sweden Corey 2

  5211503004-E10 T-Shirts

  Regular Price: € 59,95

  SALE € 19,95

 2. Tiger of Sweden Corey 1

  5211503003-E81 T-Shirts

  Regular Price: € 59,95

  SALE € 25,00

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden is begonnen onder de naam van haar oprichters: ‘Schwartzman & Nordstrom’. Een kleermakers onderneming, opgericht in het jaar 1903 gevestigd in Uddevalla, een klein dorpje in het westen van Zweden. De naam Tiger of Sweden is ontstaan door één van de eerste maatpakken die is gemaakt door de eigenaren, genaamd: Tiger. Dit is de naam die bij iedereen is blijven hangen. Tegenwoordig is het merk te vinden in verschillende winkels, verspreid over drie continenten. Tiger of Sweden is een symbool binnen de Scandinavische minimalistische mode en de collectie loopt uiteen van complete maatpakken tot aan mooie accessoires. Een hele sterke toevoeging op de Score collectie!

Tiger of Sweden truien

Tiger of Sweden is een expert in het maken van rijke items. Prachtige truien zoals de Shady, opgetrokken uit wol in een heerlijk dikke kwaliteit. Understated coolness, met subtiele details en branding. De toned down kleuren kun je perfect matchen met de Pistolero jeans uit onze jeanscollectie van Tiger of Sweden. Bouw je outfit op uit lagen deze herfst en winter en ga voor de geweldige look en feel van dit Scandinavische topmerk.

Tiger of Sweden jeans

Ook de denims van Tiger of Sweden zijn top of the bill. Slim fit styles, met eigentijdse wassingen en details. Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar van deze denims, zodat je helemaal on-trend de straat op kunt. Combineer deze jeans met seasonal truien, t-shirts of shirts.


Check alle Tiger of Sweden jeans, truien, en jassen nu op Score.nl of in geselecteerde Score stores via onze Store locator.

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information