• VANS

Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Vans

Vans is een merk, gecreëerd door Paul van Doren in 1966. Hij opende zijn eerste winkel in Anaheim, Californië in Amerika. Toen de eerste Vans winkel geopend werd mochten de klanten hun Vans schoenen kiezen en de volgende dag konden deze schoenen worden opgehaald. Vans schoenen maakten hun debuut in 1982 tijdens de film “Fast Times At Ridgemont High” waardoor ze wereldwijde bekendheid kregen. Tegenwoordig zijn er meer dan 60 soorten Vans schoenen in verschillende stijlen, waaronder Slip On, Skateboarding, Old School, Klassiekers en nog veel meer.

Vans schoenen

Vans schoenen staat er om bekend dat ze een bepaalde grip hebben op skateboards waardoor ze enorm populair zijn geworden onder skateboarders. De schoen werd zo populair dat ze eisten dat ze in meerdere kleuren gemaakt werden. Inmiddels zijn Vans schoenen niet meer weg te denken uit het straatbeeld en nu dus ook verkrijgbaar bij Score!

Naast Vans vind je bij Score ook G-Star RAW, Diesel en Antony Morato schoenen. Maak je look helemaal af en bekijk de schoenen departement >>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information