We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
back

WASHED T-SHIRTS BIJ SCORE

Wij hebben de nieuwste washed T-shirts in ons assortiment staan. Washed T-shirts zijn T-shirts die gebleekt zijn in bleekmiddel, hierdoor krijgen de T-shirts lichte vlekken en dat noemen we washed. Voor mensen die van denim houden, zijn washed tops echt een goede optie. Elke T-shirt is in details afgewerkt waardoor het je look compleet maakt.

WASHED T-SHIRTS COMBINEREN MET JEANS

Washed T-shirts zijn perfect te combineren met een paar toffe Chasin’ jeans, Tommy jeans, PME Legend jeans en Cast Iron jeans. Dit komt omdat in de meeste jeans ook washed is verwerkt. Dit in combinatie met washed tees is de beste combi voor de zomer maanden die eraan staan te komen. Wij beschikken over veel soorten T-shirts in veel verschillende kleuren met af en toe ook luxe logocarriers of logo prints. Hierdoor is altijd wel een goede T-shirt te vinden die ook bij jouw jeans past.

WASHED T-SHIRTS BESTELLEN

Heb jij een Washed T-shirt gevonden die goed bij jou past? Wacht dan niet langer en bestel meteen gemakkelijk en veilig via online. Je kunt ook sinds kort betalen met Klarna, dan betaal je pas nadat je je kleding hebt ontvangen. Easy as that! Ook kun je jouw items gratis in één van onze winkels laten bezorgen via de Click & Collect functie!

 

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelmand.
Menu Home Cart Winkels