Store Locator

Helaas! De producten die je zoekt zijn op dit moment niet beschikbaar. Neem voor meer info contact op met de klantenservice.

Woodtrend


Woodtrend biedt een complete collectie zonnebrillen die gemaakt is van hout. Hierdoor krijg je een natuurlijke uitstraling. De zonnebrillen zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam hout. We hebben een collectie ingekocht volgens de laatste trends. Voor welke Woodtrend bril ga jij?

Woodtrend Sunglasses

De Woodtrend sunglasses worden met de hand gemaakt, dit maakt de zonnebril uniek en zorgt ervoor dat geen enkele zonnebril hetzelfde is. De modellen bevatten diverse glazen, waardoor je direct een compleet andere uitstraling. Ga je voor koel blauw of het warme geel/oranje? Bekijk de zonnebrillen van dichtbij in de webshop en let dan ook eens op de details, zoals de binnenkant van de poten. Een zonnebril maakt jouw look af. Match jouw bril met jouw t-shirt en jeans.

Bestel nu jouw Woodtrend zonnebril eenvoudig online. Twijfel je? Geen probleem, over ruilen en retourneren doen wij nooit moeilijk. Wist je dat je ook jouw bestelling eenvoudig kunt ophalen in jouw favoriete Score winkel? Je betaalt dan geen verzendkosten (ideaal!) en je krijgt een seintje zodra jouw bestelling klaar ligt in de winkel.

Bekijk hier de gehele Woodtrend sunglasses collectie >>

Omhoog
Sign in for our newsletter

Newsletter dialog information